Tento recept je určený milovníkom olív. Je veľmi jednoduchý a niet na ňom čo pokaziť. [Zuzke trvalo ozaj dlho, kým tento recept publikovala, takže som aj zabudol, aké to bolo. Ale ak sú tam olivy, tak to môže kedykoľvek zopakovať. :-)]

Čo potrebujeme: kuracie prsia (ideálne jedno prsíčko na jedného stravníka), worchesterskú omáčku, cibuľu, balík olív, olej, soľ
Čas prípravy: do 60 minút


Prsíčka nakrájame na pásiky.


Osolíme.


Nakrájame cibuľu.


Pridáme olej.


A popražíme do sklovita.

Pridáme prsíčka.


A osmažíme.


Pridáme worchesterskú omáčku. Primerane. Necháme 20 – 30 minút podusiť.


Kým sa prsíčka dusia, nakrájame olivy.


Nakrájané olivy pridáme k udusenému mäsu a chvíľku povaríme.


Podávame s ryžou.

Manželova predstava prestierania😉. [Podľa vlastných skúseností sú jedlá v kombinácii s pivom o 20-30% chutnejšie. :-)]